неділю, 31 травня 2020 р.

З досвіду роботи Троцюк Н.В.


З досвіду роботи Троцюк Н.В.
Я, як вчитель хімії, працюю згідно індивідуального плану, який попередньо складала на період карантину. 
Дистанційна робота з учнями 7-11 класів проходить на онлайн-платформі Google Classroom(Google Docs, Google Drive і Gmail), а також для підтримки та контролю створені групи учнів по класах у соціальній мережі Viber.  Відповідно до теми уроку підбираю відеоматеріал, короткі ролики, фільми-екранізації, презентації, відеодосліди, даю посилання на онлайн уроки, використовуючи освітні канали Youtube. Завдання розміщую не лише в Classroom, а і на сайті школи. Під час своєї роботи часто використовую  вже готові тестові завдання з сайту «На урок», розробляю свої  диференційовані завдання і тести, використовуючи платформу Google Форми. Для пояснення деяких тем запрошую учнів до відеозустрічі в Googl  Meet.
Систематично проводжу онлайн консультації  для учениці, яка планує здавати ЗНО з хімії, працюю через  Viber, Googl  Meet та в телефонному режимі.
За період карантину дистанційно підвищила кваліфікацію під час вебінарів: «Дистанційне навчання: інструменти для отримання миттєвого зворотнього звʼязку»; «Проектна діяльність в освітньому процесі. З чого розпочати»;  «Медіаграмотність для освітян»; «Створення онлайнового освітнього середовища під час карантинних заходів», отримала сертифікати та набула таких компетентностей: інноваційність, інформаційно-комунікаційні, цифрові та інші.
Троцюк Н.В., вчитель хімії Великодедеркальської ЗОШ І-ІІІ ст.

Немає коментарів:

Дописати коментар