вівторок, 28 квітня 2020 р.

І дистанційна Веукраїнська хімічна олімпіада


Шановні олімпійці!
Запрошуємо вас взяти участь в 1-й дистанційній Всеукраїнській хімічній олімпіаді (2020 р.), яка відбудеться орієнтовно 03 травня 2020 року (з 10:00 до 12:45 за Київським часом). Ця Олімпіада немає ніякого офіційного статусу та підготовлена членами журі Всеукраїнської хімічної олімпіади та волонтерами на суспільних засадах. Результати цієї олімпіади не можуть бути враховані в якості додаткових рейтингових балів при вступі до українських ВНЗ.

Завдання олімпіади по рівню складності розраховані в першу чергу для учнів 11 класу.

Приймати участь в Олімпіаді можуть лише учні, які є призерами ІІІ-го етапу 52-ї Всеукраїнської олімпіади з хімії (2019 – 2020 навчальний рік), або були переможцями IV-го етапу 51-ї Всеукраїнської олімпіади з хімії (2018 – 2019 навчальний рік) незалежно від класу в якому вони виступали.

Для участі вам потрібно пройти реєстрацію в гугл-формі:

Реєстрація відкрита до 22:00, 29-го квітня 2020 року.

Після закінчення реєстрації протягом доби вам на пошту, яку ви вказали при реєстрації буде надіслано інформацію щодо вашої участі в Олімпіаді та детальний опис регламенту її проведення (час, умови). Якщо учасників буде забагато, то участь в Олімпіаді буде визначатися за особистим рейтингом, який буде розраховано за формулою:
«клас навчання» – «ступінь диплому 4-го етапу 51-ї Всеукраїнської олімпіади з хімії»
(якщо диплом відсутній, то буде взято число 4).)

Оскільки ми вважаємо, що ця Олімпіада націлена на тренування ваших олімпійських здібностей, просимо вас притримуватися олімпійських правил “fair play”. Тоді отримані результати дозволять в першу чергу вам самим з’ясувати ваш олімпійський рівень і готовність до виступу на майбутніх офіційних змаганнях.

Будь-які питання під час заповнення гугл-форми ви можете надсилати на адресу: dcholymp@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар